1402/11/18 چهارشنبه
برگزاری نشست سیاسی جهاد تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی و انتخابات
برگزاری نشست سیاسی جهاد تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی و انتخابات در دانشگاه پیام نور مرکز سنندج با مشارکت بسیج اساتید و دانشگاه‌های استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان کردستان، به مناسبت دهه مبارک فجر، نشست سیاسی جهاد تبیین در خصوص دستاوردهای انقلاب اسلامی و انتخابات با مشارکت بسیج اساتید و دانشگاه‌های استان، در روز دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ در دانشگاه پیام نور مرکز سنندج برگزار شد.
رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان ضمن خیر مقدم حضور اساتید دانشگاه‌های سطح استان، فرا رسیدن دهه مبارک فجر را تبریک گفت.
سرهنگ شعبانی با گرامیداشت یاد و خاطره ۵۴۰۰ شهید کردستان گفت: انقلابی که دشمنان نظام ادعای این را داشتند که اجازه برگزاری جشن چهل‌سالگی انقلاب را به مردم ایران نخواهند داد اما امروز به برکت رهبری‌های پیامبر گونه امام راحل و رهبری معظم انقلاب بصیرت و هوشیاری مردم جشن گرامیداشت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را با شکوه برگزار می‌کنیم. معاون هماهنگ‌کننده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان بیان کرد: انقلاب اسلامی ایران در سال ۵۷ با سایر انقلاب‌های پیش از خود اختلافات شگرفی دارد چراکه در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی علمی تحولات زیادی را ایجاد کرد و در سطح کشورهای منطقه‌ای و جهانی اثرات خود را گذاشت. شعبانی با تأکید بر واکاوی و بازخوانی ویژگی‌های انقلاب اسلامی گفت: شاخصه‌های انقلاب اسلامی بسیار متفاوت با سایر انقلاب‌های جهان لذا امروز ما وظیفه داریم تا این ویژگی‌ها را بیشتر برای جوانان بازنمایی کنیم. وی افزود: نظام سلطه و استکبار جهانی امروز در حوزه‌های جنگ سخت، نرم، ترکیبی، تحریم اقتصادی، ترور دانشمندان و هزاران مورد دیگر علیه نظام برنامه‌ریزی می‌کنند اما تمام این نقشه‌ها و توطئه‌های دشمنان خنثی و نقش برآب شد.شعبانی با تأکید بر اینکه امروز همگان وظیفه داریم که به شهدا ادای دین کنیم، یادآور شد: حضور حداکثری در انتخابات یکی وظیفه شرعی و دینی است تا بار دیگر دشمنان انقلاب اسلامی را ناامید و دوستانش را امیدوار کنیم.