1402/8/24 چهارشنبه
تداوم فعالیت دانشگاه پیام نور براساس اهداف و برند خود/ تاکید بر انسجام اداری و آموزشی
رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان در نشست با کارکنان و اعضای علمی مرکز سقز بر همدلی منابع انسانی، تسهیلگری و انسجام در فعالیت های آموزشی، جدیت در پیگیری امورات و درآمدهای غیرشهریه ای و تکریم ارباب رجوع تاکید کرد.

رئیس دانشگاه پیام نورکردستان در سقز
رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان در نشست با کارکنان و اعضای علمی مرکز سقز بر همدلی منابع انسانی،  تسهیلگری و انسجام در فعالیت های آموزشی، جدیت در پیگیری امورات و درآمدهای غیرشهریه ای و تکریم ارباب رجوع تاکید کرد.
دکتر مریم مهدی عراقی با اشاره به مبحث آمایش آموزش عالی گفت: براساس تصمیمات کشوری، دانشگاه پیام نور طبق ماموریت ها و اهداف و برند دانشگاهی خود به فعالیت و نقش آفرینی در حوزه آموزش عالی در سراسر کشور ادامه خواهد داد و در مورد ادغام برخی واحدها طبق روال خاص خود تصمیم گیری می شود.
رئیس دانشگاه پیام نور کردستان، عملکرد مرکز سقز را در حوزه های مختلف آموزشی، آموزش آزاد و مالی مناسب ارزیابی نمود و سپس بر حمایت از ثبات شغلی کارکنان تاکید و به موارد مطرح شده از سوی کارمندان و اعضای علمی پاسخ داد.
در این جلسه همچنین رئیس دانشگاه پیام نور مرکز سقز و مدیر اداری استان گزارشی از اقدامات حوزه کاری خود ارائه دادند.

لینک خبر:
B2n.ir/w82343