1402/3/21 یکشنبه
دیدار ریاست دانشگاه پیام نور استان کردستان با فرماندار شهرستان مریوان
به گزارش روابط عمومی؛ دکتر مریم مهدی عراقی، ریاست دانشگاه پیام نور استان کردستان، به همراه حاج آقا محمودی مسئول نهاد رهبری، معاون آموزشی و پژوهشی، مدیران ستاد استانی و سرپرست پیشین و جدید پیام نور مرکز مریوان، با حضور در محل فرمانداری، با آقای اسماعیل احمدی فرماندار محترم شهرستان مریوان دیدار و گفتگو کردند

دکتر مریم مهدی عراقی، ریاست دانشگاه پیام نور استان کردستان، به همراه حاج آقا محمودی مسئول نهاد رهبری، معاون آموزشی و پژوهشی، مدیران ستاد استانی و سرپرست پیشین و جدید پیام نور مرکز مریوان، با حضور در محل فرمانداری، با آقای اسماعیل احمدی فرماندار محترم شهرستان مریوان دیدار و گفتگو کردند.
 در این جلسه؛ ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دلسوزانه دکتر کاظم حسنی، ریاست پیشین پیام نور مرکز مریوان، درخصوص تشریح برنامه های دکتر منصور شیرعلیزاده، سرپرست جدید این مرکز دانشگاهی، جهت پیشبرد اهداف دانشگاه بحث و گفتگو شد.

یکشنبه ۲۱ خرداد ماه ۱۴۰۲