1402/3/10 چهارشنبه
ایجاد پنج رشته جدید در دانشگاه پیام نور کردستان/ پذیرش دانشجو در ۷۴ رشته تحصیلی
رییس دانشگاه پیام نور استان کردستان از ایجاد و افزایش ۵ رشته گرایش جدید در مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه در راستای توسعه تحصیلات تکمیلی خبر داد

به گزارش روابط عمومی، دکتر مریم مهدی عراقی اظهار کرد: در حال حاضر قریب به ۱۱ هزار دانشجو در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در این دانشگاه تحصیل می‌کنند که از این تعداد ۳ هزار و ۳۰۰ دانشجو در مرکز سنندج مشغول به تحصیل هستند.وی از اخذ مجوز ایجاد ۵ رشته تحصیلی جدید در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه پیام نور کردستان و اضافه شدن این رشته‌ها به دفترچه پذیرش ارشد در سال تحصیلی ۱۴۰۲ خبر داد و گفت:  با توجه به پیگیری های انجام شده از سوی  پیام نور استان موفق به اخذ مصوبه و پذیرش دانشجو درپنج رشته تحصیلی جدید در مقطع کارشناسی ارشد شده‌ایم.
طبق اظهارات رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان، با احتساب ۶۹ رشته قبلی، مراکز و واحدهای این دانشگاه اکنون در ۷۴ رشته در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد آماده پذیرش دانشجو است.
دکتر مهدی عراقی توسعه تحصیلات تکمیلی را مهترین اهداف و بر نامه های دانشگاه برشمرد و با اشاره به افزایش رشته‌های جدید این دانشگاه افزود: در دانشگاه پیام نور مرکز سنندج رشته‌های مدیریت دولتی، حسابداری و مشاوره خانواده و در مرکز سقز رشته‌های حسابداری، جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری ایجاد شده است.
@kdpnu