1402/3/2 سه‌شنبه
برگزاری جلسه ویدئو کنفرانس سازمان مرکزی با بیمه تکمیلی معلم
جلسه ویدئو کنفرانس سازمان مرکزی با حضور مدیر عامل بیمه معلم کشور، مسئول کارگزاری بیمه، مسئول رفاهی سازمان مرکزی ، روسای استانها، کارشناسان رفاهی و نمایندگان بیمه در استانها برگزار شد

دکتر مریم مهدی عراقی سرپرست دانشگاه پیام نور استان به همراه آقای صادق وزیری، نماینده بیمه تکمیلی معلم در سطح استان و کارشناسان رفاهی و بیمه در این جلسه شرکت داشتند.
 در ابتدا؛ مسائل و مشکلات کارکنان بیمه شده و ضعف های بیمه معلم از جمله: تاخیر در پرداختی ها، مراکز طرف قرار داد بیمه، نحوه ارزیابی مدارک ، نحوه بارگذاری مدارک و... توسط مسئول رفاهی سازمان و بعضی از استانها مطرح و بررسی شد.
 در ادامه؛ مشکلات مطرح شده توسط استانها، مورد پاسخگویی مدیر عامل و کارگزاری بیمه معلم قرار گرفت.
 سپس در پایان؛ مسئولین بیمه معلم، جهت تسریع در روند پرداخت هزینه های درمانی، تسریع در روند بارگذاری مدارک در سیستم و رفع سایر مشکلات و نارضایتی های مطرح شده، قول مساعدت و همکاری دادند.

سه شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۲