1402/2/1 جمعه
برگزاری کارگاه علمی دانشجویان انجمن روانشناسی

برگزاری کارگاه علمی دانشجویان انجمن روانشناسی پیام نور مرکز سنندج باعنوان "چیستی و چالشهای علم روانشناسی"
 اولین جلسه از کارگاه علمی دانشجویان انجمن روانشناسی پیام نور مرکز سنندج با عنوان «چیستی و چالشهای علم روانشناسی» در سالن جلسات دانشگاه برگزار شد. دکتر حسن غریبی معاون آموزشی-پژوهشی پیام نور استان مدرس این کارگاه بودند.

دکتر غریبی ابتدا؛ با معرفی علم، شبه علم و ویژگیهای نظریه علمی به چیستی علم روانشناسی پرداخت، سپس با تشریح بسترهای ظهور روانشناسی، دیدگاه موافقان و مخالفان تجربی بودن روانشناسی و چالشهای فراروی این حوزه را بیان نمود.

یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲