1402/2/24 یکشنبه
برگزاری مراسم شب شعر به مناسبت بزرگداشت فردوسی و پاسداشت زبان فارسی
مراسم شب شعری به مناسبت بزرگداشت فردوسی و زبان فارسی با حضور دکتر مریم مهدی عراقی سرپرست دانشگاه پیام نور استان، معاونین، اساتید، کارکنان و دانشجویان در سالن همایش مرکز سنندج برگزارشد

در این مراسم ابتدا؛ دکتر یوسفی استادیار گروه ادبیات فارسی درباره ی شخصیت فردوسی و زبان فارسی به سخنرانی پرداختند.
 ایشان گفتند: روز فردوسی را باید روز ایران نامید، چون فردوسی و شاهنامه ی او سند هویت ایران و ایرانی است. تلاش فرهنگی بی وقفه ی او در راستای احیای هویت ایرانی با سرایش داستان های اسطوره ای و حماسی، توصیه ایرانیان به خرد ورزی و پرهیز از رفتارهای حساس و مهمتر از همه، تأکید بر حفظ زبان که حامل عناصر فرهنگی، اجتماعی و زیستی است و صحه گذاشتن او بر این موضوع که ماندگاری یک ملت در گرو حفظ زبان اوست، عامل حفظ هویت ایرانی در سده های مختلف و عامل تاب آوری در شداید و سختی های روزگار بوده است.

در ادامه؛ چند نفر از دانشجویان و کارکنان دانشگاه اشعار خود را قرائت نموده و سپس در پایان برنامه، گروه موسیقی دانشگاه به سرپرستی آقای سینا رحمانی چند قطعه ای اجرا نمودند.

یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲

t.me/@kdpnu