1401/9/21 دوشنبه
برگزاری اولین نشست هماهنگی روسای استانی دبیرخانه منطقه پنج دانشگاه پیام نور در ستاد استان کرمانشاه
نشست هم‌اندیشی روسای استانی دبیرخانه منطقه ۵ دانشگاه پیام نور با حضور روسای دانشگاه های پیام نور استان کرمانشاه، کردستان و ایلام در محل ستاد استان کرمانشاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی؛

در ابتدا؛ دکتر فرشادفر سرپرست دبیرخانه منطقه ۵ و پیام نور استان کرمانشاه، ضمن عرض خیرمقدم، گزارشی از وضعیت آموزشـــی و پژوهشی منطقه ارائه دادند و سپس به بررسی آیین نامه نحوه تعیین مدیران گروه در منطقه و احراز شرایط و آیین نامه های اجرایی پرداختند.

در ادامه؛ هریک از مسئولین و حاضرین در نشست، پیرامون دستور کارجلسه مطالبی را بیان نمودند و پس از بحث و تبادل نظر، تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

در پایان؛ مقرر شد بررسی و تکمیل سامانه هس، درجلسه بعد مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

یکم آذرماه ۱۴۰۱

روابط عمومی پیام نور استان کردستان