1401/9/21 دوشنبه
برگزاری اولین جلسه نظارت و ارزیابی استان
به گزارش روابط عمومی؛ اولین جلسه عملکرد نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور استان کردستان با حضور سرپرست محترم پیام نور استان، دکتر مریم مهدی عراقی و سرپرست نظارت و ارزیابی دکتر هاشمی و اعضای شورای نظارت در اتاق جلسات دانشگاه برگزارشد

درابتدا؛ جلسه وارد دستورکار خود شد و دستورالعمل هیئت رئیسه، شرح وظایف اعضای شورا و معرفی سامانه نظارت جز و موضوعات مورد بحث جلسه قرارگرفت.

در ادامه، بعداز اعلام گزارشات عملکرد حوزه های مختلف دانشگاه، در مورد مسائل و مشکلات این حوزه ها بحث و تبادل نظرشد.

سپس؛ اعضای شورا، پیشنهادات خود را درخصوص خروج از رکود و همچنین تقویت انگیزه کارکنان، اعضای علمی و دانشجویان، برگزاری نشست های علمی در دانشگاه، جهت ارائه راهکارهای به منظور بهبود عملکرد حوزه های مختلف و رفع مشکلات آنها مطرح کردند.

سه شنبه ۲۶ مهرماه ۱۴۰۱

@kdpnu