1401/9/20 یکشنبه
شست سرپرست دانشگاه پیام نور استان کردستان با معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری

در اولین روز از هفته دولت، سرپرست دانشگاه پیام نور استان ‌کردستان به همراه معاونین و مدیران استانی، دیداری با معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان داشتند .
در این جلسه به بررسی مسائل و مشکلات دانشگاه در حوزه های مختلف، از جمله مباحث مالی پرداخته شد.
به گزارش روابط عمومی، دکتر قادرزاده ابراز امیدواری کرد بتوان از ظرفیت ها و پتانسیل‌های دانشگاه پیام نور در عرصه های مختلف استفاده کرد. وی خاطر نشان نمود معاونت اقتصادی با تمام توان آماده همکاری و کمک به دانشگاه پیام نور استان  کردستان می‌باشد.

روابط عمومی پیام نور استان کردستان
@kdpnu