1400/7/10 شنبه
توسعه استان کردستان مستلزم ارتقای جایگاه مراکز علمی و دانشگاهی است
نماینده سنندج، دیواندره و کامیاران در دیدار با زلفی گلی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به جایگاه علمی دانشگاه‌های کردستان و حضور اساتید و هیئت‌ علمی برجسته در استان اشاره کرد و گفت: بدون تردید توسعه‌یافتگی در گرو توجه به حوزه آموزش عالی و پژوهش است.

دکتر فرشادان، توجه بیشتر به افزایش مراودات علمی با دانشگاههای اقلیم کردستان بنا به مزیت همجواری، عدالت آموزشی، افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه های کوردستان، آزاد اسلامی و پيام نور، توسعه زیرساخت‌ها و امکانات، جذب اساتید تمام وقت و کارشناسان و کارکنان اجرایی در دانشگاه ها، تعيين تكليف نيروهای قراردادی، افزایش امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی، حل مشکلات خوابگاه های دانشجویی، ارتقای کیفیت خدمات، توسعه و تجهیز و به روز شدن دانشگاه ها در شهرهای کمتر توسعه‌یافته در استان کردستان (بویژه کامیاران و دیواندره) و رشد آموزش پژوهش‌محور را مطالبه جامعه دانشگاهی و علمی ذکر کرد.