1400/6/20 شنبه
درخشش فارغ التحصیلان دانشگاه پیام نور کردستان در آزمون وکالت سال 99
رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان با اشاره به آمار مناسب قبولی فارغ التحصیلان این دانشگاه در آزمون وکالت سال 99، گفت: بیش از یک سوم قبول شدگان این آزمون در استان دانشجوی مراکز دانشگاه پیام نور کردستان بوده اند.

به گزارش روابط عمومی، دکتر یعقوب احمدی گفت: براین اساس 13 نفر از 35 نفر سهمیه آزاد پذیرفته شده در کانون وکلای استان کردستان دانشجوی این دانشگاه بوده، همچنین در بین رتبه های تک رقمی 9 نفر اول، 5 نفرشان (رتبه های 2، 4، 6، 8 و 9) فارغ التحصیل مراکز دانشگاه پیام نور در این استان بوده اند.
وی خاطرنشان ساخت: این امر نشاندهنده کفیت بالای علمی و آموزشی در دانشگاه پیام نور، تکیه بر منابع آموزشی مناسب، دانشجومحوری، تلاش اساتید، توجه به الزمات و تحولات بازار کار و اجتماع در دانشگاه پیام نور می باشد، لذا امکان موفقیت دانشجویان این دانشگاه در اکثر آزمون های استخدامی و تحصیلات تکمیلی نسبت به سایر دانشگاه ها بالاتر است.
احمدی همچنین گفت: رتبه اول وکالت کانون آذرباجان غربی مربوط به ابراهیم  کریمی فارغ التحصیل مرکز سقز بوده است.
وی افزود: همچنین 2 نفر از فارغ التحصیلان این دانشگاه جزو پذیرفته شدگان سهمیه ایثارگران در آزمون وکالت کانون استان کردستان می باشند.
دکتر احمدی ضمن عرض تبریک برای این عزیزان و آرزوی توفیق روزافزون و سربلندی برای سایر دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه ها خصوصاً پیام نور استان کردستان، اسامی پذیرفته شدگان و رتبه آنان را به شرح زیر اعلام نمود:
ـ مرکز سنندج: مریم شکرنوش زندی رتبه 14، مسلمه حسینی رتبه 18، پرویز ساعدپناه رتبه 19، سرشین قادری رتبه 20، غفار روشنی رتبه 21، بهنام میرزایی رتبه 31، هابیل رحیم پور رتبه 2 ایثارگران.
ـ مرکز سقز: غزال شرافتی رتبه 4، تیمور احمدی رتبه 6، لیلا منصوری رتبه 8، فریدون میراحمدی رتبه 9 و سوران حیاتی رتبه 27؛ ابراهیم کریمی رتبه یک (آذربایجان غربی).
ـ مرکز بیجار: پژمان جعفری رتبه 2، محمد نصیری رتبه 12.
ـ مرکز مریوان: اسراء مرادی رتبه 14 ایثارگران.
گفتنی است این آمار مربوط به کانون استان کردستان بوده، برخی فارغ التحصیلان این دانشگاه در کانون وکلای استان های دیگر مانند تهران، همدان، کرمانشان، آذربایجان غربی و... شرکت نموده اند که اطلاعات تکمیلی بعدا منتشر خواهد شد.