1400/3/1 شنبه
برگزاری نشست های انتخاباتی در مراکز بیجار و قروه وبیناری تحت عنوانانتخابات ۱۴۰۰ در مرکز بیجار و از طریق سامانه مجازی کنفرانس های دانشگاه پیام نور برگزار شد.
معاون فرمانداری بیجار در این وبینار به اهمیت و ضرورت شرکت در انتخابات اشاره و گفت: انتخابات بستری برای تحقق مردم سالاری، توسعه، مشارکت مردم در تصمیم گیری ها و گردش نخبگان است. محبیان به آسیب های فراروی مشارکت مردم از جمله دادن وعده های غیرعملی توسط برخی کاندیداها، تحریم ها و فشارهای خارجی اشاره و خاطرنشان ساخت: دانشگاهیان با گفتمان سازی، تحلیل و روشنگری به افزایش نشاط انتخاباتی و انتخاب اصلح در جامعه کمک نمایند.

همچنین نشست روشنگری تحت عنوان "الزامات دولت جوان حزب الهی" با سخنرانی حجت الاسلام رستمی نماینده ولی فقیه در سپاه قروه در دانشگاه پیام نور این شهر برگزار شد.
ویژگی ها و الزامات دولت جوان و حزب الهی، تاکید بر ارزش های ایرانی- اسلامی و احترام به رای مردم، داشتن روحیه جهادی و مدیریت کارآمد، عدالت خواهی و عدالت محوری، باور به توانمندی ها و ظرفیت های داخلی و...از محورهای مطرح شده در این نشست بود.