1399/12/17 یکشنبه
برگزاری آزمون دکتری در مراکز سقز و مریوان برای اولین بار
برای اولین بار آزمون ورودی دوره دکتری PH.D سال ۱۴۰۰ در حوزه های امتحانی دانشگاه پیام نور استان کردستان یعنی مراکز سقز و مریوان برگزار شد این آزمون ها روز جمعه 15 اسفند 99، همزمان با سراسر کشور و با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله فیزیکی با اطلاع رسانی مناسب قبلی صورت گرفت.

دکتر بختیار خسروی رئیس دانشگاه پیام نور سقز گفت: در حوزه آزمون مرکز سقز، ۳۶9 نفر از شهرستان های سقز و بانه شرکت داشتند که از این تعداد ۲۵۶ نفر مرد و ۱۱3 نفر خانم بودند و آزمون براساس استانداردها و پروتکل های اعلامی سازمان سنجش و ستاد کرونا با همکاری نهادهای مختلف شهرستان سقز برگزار شد.
از سوی دیگر دکتر حسنی رئیس دانشگاه پیام نور مریوان اعلام نمود: آزمون دکتری شهرستان مریوان با رعایت پروتکل های بهداشتی، صبح جمعه با حضور ۱۹۶ داوطلب (۱۳۸ مرد، ۵۸ خانم) برگزار شد که برگزاری این آزمون برای اولین بار در مریوان، با استقبال شهروندی همراه گشت.
گفتنی است نتایج اولیه این آزمون در نیمه اول اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰  اعلام خواهد شد.
جلوگیری از تردد های بین شهری و کاهش خطرات جاده ای، کاهش هزینه ها، آرامش بیشتر داوطلبان، تمرکززدایی، امکان رعایت بیشتر پروتکل های بهداشتی و... از مزایای برگزاری آزمون هایی نظیر دکتری، ارشد و آزمون های استخدامی در شهرستان ها است که دانشگاه پیام نور در همه شهرستان ها امادگی و ظرفیت اجرای ان را دارد.