1399/11/19 یکشنبه
افتخارافرینی دانشجویان دانشگاه پیام نور استان کردستان در جشنواره ملی خاطره با طعم کرونا
اختتامیه جشنواره ملی خاطره با طعم کرونا بصورت ویدئوکنفرانس با تجلیل از برگزیدگان بخش های مختلف این جشنواره برگزار و از ۳ رتبه برتر در بخش خاطره گویی پادکست و ۵ برگزیده بخش خاطره نویسی متن ادبی تجلیل شد.

براساس آرای هیات داوران، طاهره اصفهانی از دانشجوی دانشگاه پیام نور مرکز سنندج در بخش خاطره نویسی متن ادبی موفق به کسب مقام سوم شد و مهری اسدی  دانشجوی واحد کامیاران در همین بخش شایسته تقدیر شناخته شد.
آئین اختتامیه اولین جشنواره فرهنگی هنری خاطره با طعم کرونا در دانشگاه پیام نور استان قزوین و با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار شد.
برگزاری جشنواره خاطره نویسی، با هدف تولید محتوا پیرامون موضوع مقابله با کرونا با تمرکز بر آگاهی بخشی موثر و ایجاد شور و نشاط اجتماعی در جامعه دانشجویی توسط دانشگاه پیام نور با همکاری وزارت علوم و دانشگاه های فنی و حرفه ای، علمی کاربردی و فرهنگیان صورت گرفت.