1399/7/14 دوشنبه
مدیران، کارکنان و اساتید دانشگاه پیام نور استان کردستان طی پیامی درگذشت جناب آقای مطلب قادری همکار دانشگاه پیام نور واحد بانه را تسلیت گفتند.
با نهایت تأسف و تأثر درگذشت ناگهانی همکار عزیزمان جناب آقای مطلب قادری از کارکنان زحمتکش و وظیفه شناس در واحد بانه را به جامعه دانشگاهی، مدم شریف بانه به ویژه خانواده محترم آن مرحوم تسلیت عرض می نمائیم.

متن پیام به شرح ذیل می باشد:
اِنّا للّه وَ اِنّا اِلَيْهِ راجِعوُن
هرچند که تاب فراق و هجران سخت و دشوار است، لیکن تقدیر الهی را جز صبر و بردباری چاره ای نیست.
از خدواند بزرگ برای آن سفر کرده غفران واسعه الهی و برای کلیه بازماندگان محترم صبری جمیل و اجری جزیل را مسئلت داریم.
مدیران، کارکنان و اساتید ستاد استانی و مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان کردستان