1399/6/26 چهارشنبه
حمایت های رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان از دانشگاه پیام نور ستودنیست
دکتر یعقوب احمدی رئیس دانشگاه پیام نور کردستان در نشستی با دکتر بهرام نصرالهی زاده رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان از حمایت های ویژه این سازمان از دانشگاه پیام نور تقدیر کرد و گفت: این تعاملات و حمایت ها ستودنیست.

براین اساس سازمان مدیریت جهت توسعه مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان کردستان و حل مشکلات آن، تاکنون یک میلیارد تومان کمک نموده و همچنین قول مساعد در رابطه با کمک های جدید به مراکز سنندج، کامیاران و بیجار از سوی دکتر نصرالهی زاده داده شده است.
دکتر نصرالهی زاده نیز نقش موثر دانشگاه پیام‌نور در ایجاد عدالت آموزشی و توسعه علمی موثر قلمداد نمود و گفت: برگزاری کلاس ها و آزمون های الکترونیکی توسط دانشگاه پیام نور در دوران کرونا تجربه ای موفق بود.