1399/6/4 سه‌شنبه
پیام تبریک رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان به مناسبت روز کارمند
دکتر یعقوب احمدی رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان به مناسبت روز کارمند پیامی را صادر کرد، که متن این پیام به شرح زیر می باشد:

«با نکوداشت یاد و خاطره مجاهدان عرصه ایمان و عمل، شهیدان رجایی و باهنر و گرامیداشت هفته دولت، فرصت را غنیمت می شمارم که چهارم شهریور ماه؛ "روز کارمند" را به همه کارمندان دستگاه های اجرایی و نهادهای مختلف خصوصاً کارکنان عزیز دانشگاه پیام نور استان کردستان تبریک و تهنیت عرض نمایم.

بدون شک خلاقیت و پویایی فکری- فرهنگی، توسعه منابع انسانی متخصص و کارآمد، پیشرفت و توسعه جامعه مرهون توانمندی ها و زحمات ارزشمند کارمندان خدومی است که با تخصص، تعهد کاری، اخلاق‌مداری، پایبندی به اصول، در خدمت به مردم و میهن عزیز اسلامی  و همچنین رشد و بالندگی  جامعه از هیچ کوششی فروگذار نکرده اند.

دانشگاه پیام نور نیز به عنوان "بزرگ ترین دانشگاه دولتی کشور"٬ مفتخر بوده که بخش مهمی از خدمات آموزشی، علمی٬ پژوهشی و بسیاری از افتخارات این نهاد، مرهون زحمات و تلاش‌های کارکنان وفادار، درستکار و پرتوان آن است.

ضمن تبریک مجدد روز کارمند؛ از خداوند متعال سرافرازی و توفیق روزافزون همگان را در تمامی عرصه‌های زندگی آرزومندیم.»

دکتر یعقوب احمدی
رییس دانشگاه پیام نور استان کردستان