1402/5/14 شنبه برگزاری کارگاه آموزشی پیش از ازدواج توسط انجمن روانشناسی دانشگاه پیام نور سنندج، با همکاری موسسه مردم نهاد هاوراز ئاوات و اداره ورزش و جوانان شهرستان سنندج کارگاه آموزشی پیش از ازدواج با حضور ۱۲۰ نفر از شرکت کنندگان و با تدریس دکتر شاهرخ محمدی روانشناس و مشاور ازدواج ، صبح امروز در سالن همایش دانشگاه پیام نور مرکز سنندج برگزار شد
کارگاه آموزشی پیش از ازدواج با حضور ۱۲۰ نفر از شرکت کنندگان و با تدریس دکتر شاهرخ محمدی روانشناس و مشاور ازدواج ، صبح امروز در سالن همایش دانشگاه پیام نور مرکز سنندج برگزار شد.

در این کارگاه، به مباحثی ازجمله: مهارتهای ارتباطی  و وجه تمایز میان دو جنس مخالف، رعایت عفاف و تاثیر آن بر روابط مطلوب و موثر، ایجاد انگیزه به جوانان جهت تشکیل خانواده و ضرورت امر ازدواج پرداخته شد.

در پایان؛ به شرکت کنندگان در کارگاه، گواهی معتبر اعطا خواهدشد.

سه شنبه ۱۰ مرداد ماه ۱۴۰۲