1402/4/20 سه‌شنبه بازدید دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز سنندج در قالب اردوی راهیان پیشرفت از پارک علم و فناوری سنندج اردوی یک روزه راهیان پیشرفت توسط بسیج دانشجویی خواهران، باحضور مدیر فرهنگی پیام نور استان و جمعی از دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکزسنندج از پارک علم و فناوری انجام شد
اردوی یک روزه راهیان پیشرفت توسط بسیج دانشجویی خواهران، باحضور مدیر فرهنگی پیام نور استان و جمعی از دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکزسنندج از پارک علم و فناوری انجام شد.
 در این اردو دانشجویان از بخش های مختلف شرکت های علمی و فناوری این مرکز علمی بازدید کردند.

دکتر احسنی مسئول واحد آموزش پارک علم و فناوری استان کردستان جهت شناخت و آگاهی دانشجویان بازدید کننده از این مرکز علمی گفت: دست یافتن به جایگاه اقتصادی مبتنی بر علم و فناوری به همراه ایده و نوآوری، با تکیه بر دانش و آگاهی و رونمایی از استعداد و توانایی های دانشجویان و مردم امکان پذیر است. وی توسعه مراکز نوآوری فناوری را مبنای توسعه و پیشرفت جامعه دانست.

سه شنبه ۲۰ تیرماه ۱۴۰۲