1402/4/14 چهارشنبه برگزاری نشست جهاد تبیین با موضوع ولایت در دانشگاه پیام نور مرکز بیجار نشست جهاد تبیین با موضوع ولایت و امامت با حضور جمعی از اساتید و کارکنان در اتاق جلسات دانشگاه پیام نور بیجار برگزار گردید. خانم دکتر قاسمی فر رئیس دانشگاه پیام نور بیجار، ضمن خیر مقدم به حاضرین گفت: دهه ولایت و امامت به فاصله زمانی « عید قربان» تا « عید غدیر خم» نامگذاری شده و زمانی ارزشمند برای مسلمان محسوب می‌شود، زیرا عید قربان روز تسلیم و روز رهایی از تعلقات غیرخدایی و دلبستگی های دنیوی برای دل سپردن به رضایت پروردگار سبحان است و عید غدیر، عید کمال دین و تداوم نهضت نبوی است
در ادامه؛ حاج آقا لطفعلی پور امام جماعت دانشگاه با بیان اینکه اصلی‌ترین رسالت ما حفظ، حمایت، تبیین و نگهداری جایگاه ولایت و امامت است گفت: تبیین جایگاه ولایت، والاترین جهاد تبیین است.
ایشان در ادامه به ابعاد مختلف ولایت امیرالمومنین علی (ع) از منظر آیات و روایات پرداختند و جهت غلبه بر مشکلات کنونی جامعه و تحقق حکومت اسلامی و زمینه سازی برای ظهور حکومت جهانی حضرت ولیعصر (عج) ، بر لزوم آشنایی و حرکت آحاد جامعه بخصوص دانشگاهیان طبق آموزه های غدیر و تبیین مفاهیم آن تاکید کردند.
در بخش دیگری از این نشست ، اساتید و کارکنان به بیان دیدگاهها، نظرات و سوالات خود در این زمینه پرداختند.
 سه شنبه ۱۳ تیرماه ۱۴۰۲