در این مراسم خاکی رئیس اداره ورزش و جوانان و ناصر دادخواه روانشناس و مشاور خانواده موارد و نکاتی در مورد خانواده موفق،مولفه های ازدواج های موفق و پایدار بیان کردند.
اجرای موسیقی زنده، نمایش طنز، تجلیل از زوج های جوان موفق، خادمان، خیران، فعالان و حامیان ازدواج جوانان و اهدای هدیه نقدی و غیر نقدی به زوجها از بخش های این آیین بود.
▫️این مراسم با همکاری فرمانداری ویژه سقز، اداره کل ورزش و جوانان کردستان، ورزش و جوانان سقز، دانشگاه پیام نور، سازمان مردم نهاد ئامانجی ژیان و ادارات عضو ستاد ساماندهی جوانان برگزار شد.
 سه شنبه ۶ تیرماه ۱۴۰۲
🆔 @saqqezuni