1402/1/30 چهارشنبه برگزاری مسابقات فوتسال جام رمضان مسابقات با حضور چهار تیم از دانشجویان پیام نور مرکز سنندج، به مدت ۳ روز و به صورت دوره ای از تاریخ ۲۷ الی ۲۹ فروردین ماه ۱۴۰۲ برگزار گردید
برگزاری مسابقات فوتسال جام رمضان دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز سنندج به مناسبت ماه مبارک رمضان

این مسابقات  با حضور چهار تیم از دانشجویان پیام نور مرکز سنندج، به مدت ۳ روز و به صورت دوره ای از تاریخ ۲۷ الی ۲۹ فروردین ماه ۱۴۰۲ برگزار گردید.

این رقابت ها، با قهرمانی تیم فوتسال چهل چشمه و نایب قهرمانی تیم فوتسال دالکورد به پایان رسید و تیمهای پارمیس و یونایتد به ترتیب عناوین سوم و چهارم را کسب کردند.
شایان ذکر است؛ نفرات منتخب مسابقات در قالب تیم فوتسال دانشگاه پیام نور مرکز سنندج جهت شرکت در مسابقات شهرستانی و استانی برگزیده  و طی اردو دو روزه زیر نظر مربیان دانشگاه نفرات نهایی انتخاب میگردند.
 @kdpnu