اداری مالی
1400/7/11 یکشنبه
انتخاب نیروی واحد قروه به عنوان کارمند نمونه کشوری
مجتبی همدانی از کارکنان دانشگاه پیام نور واحد قروه به عنوان کارمند نمونه کشوری انتخاب شد.

براساس اعلام اداره کل روابط عمومی دانشگاه پیام نور، براساس ارزیابی های انجام شده توسط کمیته ویژه ای در دانشگاه پیام نور، 14 کارمند نمونه در سطح کشور انتخاب شدند که مجتبی همدانی کارمند استان کردستان نیز در میان آنهاست.
شاخصه هایی همچون: نظم اداری، کارایی و حسن انجام وظایف، پاسخگویی، مشارکت در امورات عمومی دانشگاه و... در این انتخاب موثر بوده است.
دکتر یعقوب احمدی رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان با صدور پیامی این انتخاب ارزنده را تبریک گفت و با اشاره به اهمیت منابع انسانی در ارتقای سطح کارایی و تحقق اهداف دانشگاه، خاطرنشان ساخت: انتخاب نیروی واحد قروه به عنوان کارمند نمونه کشوری نشان از تعهد و توان کاری نامبرده را دارد.